
להיות אישה כידוע זה לא דבר פשוט. קיום של אישה מורכב מכל כך הרבה דברים וניגודים, כל אחד מהם טווי ומורכב מהשני כמו פרח יפהפה של הבריאה. כלומר ככה אני רואה אותנו. עבור שאר העולם זה לא בדיוק. יותר קופסאות-קופסאות של הגדרות ותפקידים מדויקים.
ומה אם להיות אישה מאמינה? אישה מאמינה וחילונית בו זמנית? לנשים יותר קל להחזיק ניגודים ומורכבויות כי ככה הראש והלב שלנו עובדים. בצורה עגולה. בתור אחת כזו, אני רוצה לברר אתכן נקודה – איפה המקובלות?
אולי כדאי שנתחיל מההתחלה. מקובל זהו אדם המקדיש את חייו ללימוד וגילוי הכוחות הנעלמים שמאחורי המציאות, את כוחות הטבע העליון והשגתם והוא עושה זאת דרך תורת הקבלה. אכן מילים גדולות אבל מה זה אומר בפועל? בפועל זה אומר שהמקובל לומד את חוקי הטבע. כמו שיש חוקים פיזיקליים כמו חוק המשיכה למשל, יש למציאות גם חוקים רוחניים. בפועל מה שלומד מקובל הוא לאהוב.
אני יודעת שמילאו לנו את הראש בכל מיני אגדות אבל בפועל הגענו לתקופת התיקון הכללי שבו כל האנושות זקוקה לעזרה ולכן המקובלים עובדים כדי לעזור לטבע להביא את האנושות לאהבה, לעזור לנו לאזן את האגו האנושי שרוצה לנצל ולשלוט ולאפשר לכל האנשים למרות כל השוני בינינו, להתקרב ולהצליח לחיות ביחד.
התוצאה היפה ממאמציהם היא יחסי שלום עם כל חלקי הטבע ובעיקר אחד עם השני כמשפחה אחת גדולה וזו לא אגדה! שיטת הקבלה היא שיטת החיבור החיובי שהוכנה ע"י אבותינו בדיוק לצורך הזה.
נו…לא נשמע לכם שזה משהו שאישה צריכה להיות מעורבת בו? לא נשמע כמו משהו שכל המהות הנשית זועקת ומשתוקקת לו? שלום בבית. ביטחון לילדים. אושר לכל האנשים. יותר מכך, אני חושבת שאם ישתתפו בתהליך הזה רק גברים הם לא יצליחו לבד כי מה שהעולם צריך, ובמיוחד המדינה המצ'וגעת שלנו, זו אימא טובה. מעל לכל האינטרסים, מעל לכל משחקי הכוח והכבוד והרצון לשלוט ולהרוס. אימא שרק רוצה שיהיה טוב לכולם , לכל הילדים והיא לא תעצור עד שזה בדיוק מה שיקרה, כולל להכריח את הכוח העליון להשתתף. לתקן ולרפא!!!
למעשה, ברחבי העולם היום יש הרבה נשים שכל מטרתן הוא לשלב כוחות עם הגברים וביחד לכסות את העולם בשמיכה של אהבה. מעל לכל הכאוס, הרוע והאגו המשתולל. ביחד, אנחנו צריכות לכסות את כל כדוה"א בשמיכה של אהבה ואז הכל יסתדר. בחיבור בינינו, בדאגה בינינו הנשים, כשנתחיל לחשוב כולנו על כולם, בזה נמתיק את כל המכות ונזרז את ההתפתחות שלנו והריפוי שלנו.
אז לשאלתי – איפה הן המקובלות? הן קיימות. אבל לא מספיק. בואי והצטרפי! המקובלות לגמרי יכולות להיות את ואני.